top of page
Yazarın fotoğrafıLet's Scale Up

KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME WEB SEMİNERİ

Etkinliğimiz Zoom üzerinden çevrimiçi olarak düzenlenecek olup Zoom bağlantısı etkinlikten bir gün önce katılımcılarımıza iletilecektir.

İstanbul Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile 26 Nisan Pazartesi günü saat 13:00'te yeni açılan KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı ve Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Programı ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.


Etkinlik Tarihi

26.04.2021


Saat: 13:00 - 15:00

Son Kayıt Tarihi: 26.04.2021



Ülkemizin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, KOBİ'lerin ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin arttırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla KOSGEB tarafından KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı yürürlüğe konulmuştur.

KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında hazırlanan "İMALAT SANAYİNDE DİJİTALLEŞME" temalı 2021-01 ve 2021-02 Proje Teklif Çağrıları yayınlanmıştır. Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı kapsamında ise "2021-01 Öncelikli Sektörlerde Faaliyet Gösteren Küçük İşletmelerle, Orta Büyüklükteki İşletmelerin Kritik Teknolojilerdeki Ar-Ge ve İnovasyon ile Ür-Ge Projelerinin Desteklenmesi" Proje Teklif Çağrısı yayınlanmıştır. İstanbul Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile 26 Nisan Pazartesi günü saat 13:00'te, açılan çağrılar ile ilgili bir bilgilendirme web semineri düzenlenecektir.

Katılım ücretsizdir.


Etkinliğimiz zoom üzerinden gerçekleştirilecek olup, zoom bağlantısı katılımcılara etkinlikten 1 gün önce e-posta ile iletilecektir.




PROGRAM

KOBİGEL KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI

“İMALAT SANAYİNDE DİJİTALLEŞME TEMALI PROJE TEKLİF ÇAĞRILARI

13:00 - 13:40 – 01 Proje Teklif Çağrısı: “İmalat sanayi sektöründe dijitalleşme sürecine katkı sağlayabilecek yerli teknoloji geliştiricisi KOBİ’lerin desteklenmesi”

02 Proje Teklif Çağrısı: “İmalat sanayi sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lerin üretim ve ilişkili iş süreçlerinde dijital teknolojilerden yararlanma düzeyinin arttırılması”

KOSGEB Proje Yönetimi Dairesi Başkanlığı sunumu

13:40 - 14:10 Soru & Cevap

Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı

14:10 – 14:50 –01 Öncelikli Sektörlerde Faaliyet Gösteren Küçük İşletmelerle, Orta Büyüklükteki İşletmelerin Kritik Teknolojilerdeki Ar-Ge ve İnovasyon ile Ür-Ge Projelerinin Desteklenmesi

KOSGEB Teknoloji Yenilik ve Yerlileştirme Dairesi Başkanlığı sunumu

14:50 – 15:00 Soru Cevap

15:00 Kapanış

İletişim: arge@iso.org.tr


3 görüntüleme

Comentarios


bottom of page